Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,5 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,7
Komfort
9,3
Lokalizacja obiektu
9,8
Udogodnienia
9,0
Personel
9,8
Stosunek jakości do ceny
9,5
Opinie
    Zbigniew
    pl
    9,6
    5 października 2017
    Lokal idealny na krótki pobyt lub same noclegi. Czysto i schludnie. Wszystko zgodne z ofertą, bardzo dobra lokalizacja- blisko ścisłego centrum, bardzo rozsądna cena. Obsługa bardzo pomocna, można rozmawiać po polsku. Parking
    Kacper
    pl
    10
    23 września 2017
    Bardzo dobre miejsce
    Brak informacji, że jest umiejscowiony praktycznie na terenie kościoła
    Bardzo czyste, schludne miejsce. Duża łazienka. Genialna lokalizacja, bardzo blisko centrum, dzięki czemu powroty z centrum były bardzo łatwe (nawet te nocne :D). Pomocny personel (chociaż nie wszyscy znali język inny od ukraińskiego).
    Wojciech
    pl
    9,2
    9 września 2017
    Szczerze polecam wszystkim przyjezdnym do Lwowa. Tanio, wygodnie i bardzo sympatycznie. Obsługa na +
    Piotr
    pl
    10
    29 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    9,6
    28 sierpnia 2017
    Doskonale warunki przy niskiej cenie.
    Świetna lokalizacja. Bardzo niska cena przy naprawdę świetnych warunkach.
    Julita
    pl
    10
    10 sierpnia 2017
    Bardzo miła obsługa, super lokalizacja.
    Jadwiga
    pl
    10
    8 sierpnia 2017
    Wg mnie, miejsce jest super dla osób stawiających głównie na zwiedzanie. Obiekt odnowiony, zadbany. Czysto, miła obsługa, parking.
    Marek
    pl
    10
    8 sierpnia 2017
    Rewelka. Spokojne miejsce bliziutko centrum, do tego "kościółkowe" otoczenie - jest klimacik :D Bezpieczny parking dla motocykla, super obsługa, bardzo ładne wnętrze.
    Tomasz
    pl
    9,2
    8 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mariusz
    pl
    10
    31 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    kswiton
    pl
    9,6
    23 lipca 2017
    Sympatyczny dom goscinny
    Pokój na poddaszu był w lipcu bardzo duszny i gorący, na szczęście w pokoju był wentylator, który dawał trochę ulgi. Przydałyby się jednorazowe talerzyki przy mikrofalówce, nie było na czym położyć jedzenia. Zasłonka pod prysznicem, czasami przez nieuwagę można było zalać łazienkę.
    Obiekt świeżo po remoncie, wszystko nowe, 5min od rynku. Na terenie kościelnym - cicho i spokojnie. Do dyspozycji na korytarzu lodówka, mikrofalówka, czajnik, woda, żelazko. Całodobowa recepcja i pomocna obsługa. Parking do dyspozycji na terenie obiektu, z zamykaną bramą na noc.
    Kacper
    pl
    10
    20 lipca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl
    10
    19 czerwca 2017
    Świetny hotelik w świetnym miejscu i w świetnej cenie.
    Wszystko było OK.
    Bardzo przyjemny hotel, rewelacyjna lokalizacja na terenie kościelnym - 5 minut obok rynku a przy tym w ciszy. Sam obiekt świeżo oddany, obsługa bardzo miła, pokoje na poddaszu jasne i czyste, łazienki ok. Na korytarzu darmowa kawa i herbata.
    Jarosław
    pl
    10
    5 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pawel
    pl
    9,6
    19 marca 2017
    Słabe wygłuszenie ścian
    Zamknięty parking
    Halina
    pl
    10
    15 marca 2017
    na pewno będę korzystać z usług hotelowych, wszędzie blisko, bardzo dobra i miła obsługa,
    wszystko , idealnie
    Jakub
    pl
    8,8
    2 marca 2017
    Zdecydowanie tak!
    - Pensjonat znajduje się ok 5-10 minut spacerem od starego miasta - bardzo miła obsługa, mówiąca po polsku.
    JACEK
    pl
    10
    27 lutego 2017
    Obiekt zlokalizowany w pobliżu starego miasta. Duży i bezpieczny parking. Bardzo miła obsługa.
    Jarosław
    pl
    10
    26 lutego 2017
    jest idealnie, na pewno tam wrócę.
    Świetna lokalizacja - blisko centrum, wygodny parking, cicho, czyste i schludne pokoje, przyzwoita cena
    Zorusia
    pl
    8,3
    26 lutego 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii
Zamknij